Zwarte schim

De onderstaande ervaring speelde zich een aantal jaren geleden af en is een onderdeel van een groter verhaal.

Ik voelde me al een tijd anders dan gebruikelijk, onder andere veel minder energie, veel korter lontje, vage lichamelijke klachten, vreemde dromen (nachtmerries), een gevoel dat het me allemaal niets kon schelen en meer van dat soort dingen die niet te verklaren waren. Mensen in mijn omgeving zeiden op dat moment en ook later dat ik niet mezelf was.

In een poging daar iets tegen te doen ben ik ’s avonds in bed om hulp beginnen te vragen aan mijn gidsen en overleden dierbaren. Daarnaast ben ik mezelf Reiki gaan geven.

Na een aantal dagen, misschien een week werd in op een nacht rond een uur of 3 ineens wakker. Ik lag op mijn linkerzij en draaide me op mijn rug toen ik een zwarte mist uit mijn rechterschouder zag komen. Deze mist vormde zich tot een pikzwarte schim die naast mijn bed stond.

Deze gedaante stond daar even (op mij neer te kijken?) en begon toen weg te lopen (of te zweven) naar het voeteneind, ging achter het bed langs en zo het raam uit.

Bijzonderheden:

  • gelaatstrekken waren er niet te zien maar wel een duidelijke menselijke vorm
  • gevoelsmatig manifesteerde het zich als een vrouw
  • er was geen geluid
  • het was echt een hele, hele, hele donkere zwarte gedaante
  • gek genoeg voelde het niet beangstigend, eerder een gevoel van opluchting dat “het” uit mij was

De volgende dag heb ik mijn gidsen en anderen die hulp hebben geboden bedankt en mijn huis gereinigd met Salie.

Bepaalde klachten die ik had zijn toen snel verdwenen, sommige andere heb ik langer last van gehad maar zijn er inmiddels ook niet meer.

Achteraf gezien, wanneer je meer informatie krijgt en puzzelstukjes op hun plek vallen is het me duidelijk geworden dat er in de periode voor deze gebeurtenis een zeer negatieve (kwaadaardige) entiteit wilde dat ik ergens niet meer zou komen. Daar is niet aan toegegeven maar uiteindelijk is het er een tijd later op een andere manier wel van gekomen.

Op verdere details van dit en de rest van het grotere verhaal kan er in verband met privacy van andere betrokkenen (nog) niet worden ingegaan.

Ook nu ervaar ik het nog niet als een enge maar wel als een zeer bijzondere mysterieuze paranormale gebeurtenis. Met de kennis van nu weet ik dat het een potentieel gevaarlijke situatie voor mij had kunnen worden of om eerlijk te zijn eigenlijk al was.

Of die entiteit volledig verdwenen is?
Ja, bij mij wel.
Of die nu bij een andere man zal zijn?
Dat weet ik niet, ik vrees van wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *