Wie ben ik

Zonder mijn hele levensverhaal hier neer te zetten toch even een kleine introductie van mijn persoontje.

De laatste dag van mei in het jaar 1974 ben ik geboren in de mooie stad Groningen, mijn ouders gaven me de naam Patrick waarvan naast “nobele” ook “de overwinnaar” een betekenis is. Het gaat me te ver om mezelf nobel te noemen maar ik heb in mijn leven wel het een en ander moeten overwinnen dus dat klopt wel 😉

3,5 jaar later werd mijn broer geboren. Door mijn ouders heb ik samen met hem een heerlijke onbezorgde kindertijd gehad. Dit veranderde op het moment dat ik naar het voortgezet onderwijs. Vanaf die periode werd ik geconfronteerd met verschillende mensen in mijn directe omgeving die kwamen te overlijden. Dit zorgde er mede voor dat mijn interesse in het spirituele / paranormale werd geactiveerd.

In deze periode heb ik ook meerdere hele mooie persoonlijke ervaringen op gedaan waar ik later op deze site nog wel op terug ga komen. Echter was dit niet het begin van dit soort ervaringen. Al als jochie van een jaar of 4 / 5 was er al “iemand” bij mij.

Op die leeftijd moet ik eerlijk zeggen dat ik het nogal eng vond dat er een man bij mijn bed naar me stond te kijken. Mijn moeder heeft hem dan ook op duidelijke wijze het huis uitgezet, waarna ik hem niet weer heb gezien.

Later las ik in het boek Emed een passage wat hier heel erg op leek. In dit geval ging het over een kindje waarbij de begeleider uit het geestenrijk even bij hem kwam kijken. Wellicht was dat ook bij mij zo.

Maar goed dat was dus waarschijnlijk mijn eerste kennismaking met dit fenomeen en er zouden tot op heden nog meerdere volgen.

In mijn pubertijd ontwikkelde ik een grote interesse in het buitenaardse. Het kan toch niet zo zijn dat wij alleen zijn in het onmetelijk grote universum?

En zo kwamen er steeds meer interessante paranormale zaken voorbij die mijn nieuwsgierigheid alleen maar deed en doet groeien.

Tot op de dag van vandaag ben ik hier veel mee bezig. Lees ik er graag over, kijk ik vele documentaires over verschillende fenomenen, onderzoek ik graag “spook” verschijning en ik kan ik er urenlang met mede geïnteresseerden over praten.

Geloof ik alles? Nee.
Geloof ik veel? Ja, maar altijd met de noordelijke nuchterheid en met de nodige scepsis.

Je leert veel door je leven bewust te leven en daarnaast heb ik onderstaande opleidingen gevolgd.

Familie
Mijn familie is belangrijk voor me, op deze pagina mogen ze dan ook niet ontbreken:

– Vader: Henk Feenstra (04/07/1948 – 13/12/1994)
– Moeder: Siepie Feenstra-Drost (31/10/1949 – 04/07/2021)
– Broer: Dennis
– Schoonzus: Linda
– Oomzegger: Rik

Relevante opleidingen en cursussen

– JongerenCoach
   Op dit moment ben ik met deze opleiding bezig
– Positieve psychologie
   Civas diploma erkend door:
      – Algemene Beroepsvereniging voor Counseling (abc)
      – Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
      – Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
– Counseling bij depressie en rouw
   Civas diploma erkend door:
      – Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
– Life Coach
   NHA diploma
– Cursus energetische huisreiniging
– Cursus de heilzame werking van geuren
– Cursus droomanalyse
– Reiki 1
– Parapsychologie

Anderen over mij

Patrick:

– is serieus
– is rustig
– is intelligent
– heeft een sterke intuïtie
– is spiritueel maar staat wel met beide benen op de grond
– kan goed luisteren
– heeft een goed inlevingsvermogen
– weet waar hij het over heeft